Захисне просочення тротуарної плитки

Тротуарна плитка вже давно стає одним із найпопулярніших варіантів для пішохідних доріжок, оформлення великих площ, парків та територій перед магазинами. Особливо високий попит на тротуарну плитку у приватному секторі, де вона застосовується для ландшафтного дизайну. Різноманітність форм та кольорів дозволяє успішно інтегрувати плитку в дизайн будь-якої території.

Захисна просочення тротуарної плитки – це спеціальний засіб, призначений для захисту поверхні бруківки від вологи, бруду, масел та інших забруднень. Застосування гідрофобізатора дозволяє зберегти зовнішній вигляд бруківки, продовжити її термін служби та захистити від негативного впливу навколишнього середовища.

Завдяки просоченню тротуарної плитки гідрофобізатором, який створює невидиму захисну плівку на її поверхні та відштовхує воду та рідини, повністю запобігає появі бруду та висолів, а також знижується ймовірність пошкоджень матеріалу. Гідрофобізатори мають довгостроковий ефект і не вимагають частого повторного нанесення (гідрофобізатор FOB – F7 здатний захистити вашу тротуарну плитку на строк до 15 років при нанесенні засобу всього в один шар).

Захисне просочення тротуарної плитки це надійний метод, який особливо корисний для пішохідних та автомобільних доріжок, терас та інших майданчиків, схильних до впливу вологи та забруднень. Він сприяє покращенню безпеки та комфорту використання таких поверхонь, а також полегшує їх догляд. При виборі гідрофобізатора для бруківки важливо враховувати тип матеріалу та вимоги до захисту, а також дотримуватися рекомендацій виробника щодо правильного застосування та використання продукту.

Який засіб для захисного просочення тротуарної плитки вибрати

На ринку будівельної хімії представлено три різновиди гідрофобізаторів для тротуарної плитки:

Полімерні склади забезпечують довговічність і стійкість до стирання, рекомендуються для місць з високим механічним навантаженням.

На спиртовій основі можуть наноситися на вологу поверхню без втрати функціональності.

Водоемульсійні – доступніший варіант терміном служби до 5 років.

Водовідштовхувальне просочення тротуарної плитки забезпечує глибоке проникнення в матеріал з формуванням водовідштовхувальних властивостей і збереженням її природної здатності, що «дихає».

Найкращим засобом для захисного просочення тротуарної плитки є гідрофобізатор FOB – F7.

Гідрофобізатор FOB – F7 для тротуарної плитки є невід’ємним елементом для забезпечення її довговічності та збереження зовнішнього вигляду. Ми розробили оптимальний склад, що спеціально підходить для обробки тротуарної плитки, який забезпечує їй довговічність, захист від вигоряння кольору і підвищує стійкість до вологи та інших факторів, що впливають.

Тротуарна плитка, чи то з бетону чи клінкеру, потребує захисту, особливо від утворення висолів, які часто виникають після укладання. Гідрофобізатор запобігає появі висолів на поверхні тротуарної плитки, забезпечує захист від вологи, запобігає появі тріщин та зберігає її привабливий зовнішній вигляд.

Після обробки гідрофобізатором, тротуарна плитка і бруківка помітно покращують свої характеристики і термін служби завдяки надійному захисту від проникнення вологи в пори матеріалу. Захист від води, що потрапляє в пори плитки, запобігає їх руйнуванню внаслідок циклічного розширення та стиснення при зміні температури, що забезпечує мінімальний термін служби на 15 років.

Ще однією важливою перевагою використання гідрофобізатора FOB – F7 для тротуарної плитки є захист від появи грибка та плісняви, що значно покращує зовнішній вигляд покриття.

Гідрофобізатори FOB – F7 безпечні для здоров’я людини, оскільки містять сертифіковані компоненти, які зазвичай не викликають алергічних реакцій або подразнень на шкірі, не чинячи інших негативних впливів на організм.

Процес їх застосування дуже простий і доступний: достатньо використовувати пульверизатор з низьким натиском, що робить його зручним та безпечним, не вимагаючи складних інструментів.

Гідрофобізатори дуже економічні: 5-літрова тара здатна обробити ділянку розміром від 35 до 50 м2, застосовується в один шар та забезпечує захист до 15 років.

Етапи нанесення захисного просочення тротуарної плитки:

  • Підготуйте поверхню до обробки, ретельно очистивши її і давши можливість висохнути.
  • Використовуйте побутовий пульверизатор з низьким тиском для просочення.
  • Дайте поверхні полімеризуватися повністю, зачекавши 18 годин.
  • Забезпечте суху погоду під час обробки та висихання, уникаючи прямої дії сонячних променів.

Ціна на гідрофобізатор FOB – F7 для бетону доступна та демократична, що робить його доступним для широкого кола споживачів. Всього один просочення для бетону забезпечить захист від води на 15 років, а повторне нанесення не буде потрібно.

Для того, щоб купити гідрофобізатор для тротуарної плитки – залишайте заявку на сайті gidrofob.com.ua або телефонуйте за номером:

☎️(063)811-9000