Водовідштовхувальний ефект – успішний захист

Для багатьох людей водовідштовхувальний ефект визнається єдиним визначальним фактором якості виконаної гідроізоляції. Звичайно, це дуже ефективне явище, але воно значною мірою залежить від структури поверхні.

Тому при виборі просочення слід також керуватися характеристиками просочення, такими як здатність проникати в матеріал і, як наслідок, знижувати поглинання.

Проникнення в матеріали

Гідрофобізатор FOB-F7 має чудові проникні властивості завдяки використанню органічних сполук. Це дозволяє просоченню FOB-F7 виявляти значно кращі проникні властивості, ніж силіконові сполуки, що застосовуються в даний час. Глибина захисного засобу FOB-F7 зазвичай коливається від кількох міліметрів до кількох десятків міліметрів. І залежить насамперед від поверхні, а потім від способу нанесення просочення. Рекомендується для кращого ефекту наносити гідрофобізатор FOB-F7 пульверизатором.

Для високопоглинаючих матеріалів, таких як пісковик, ракушняк, клінкерна цегла, сформована вручну або ніздрюваті бетонні блоки, глибина проникнення просочення дуже глибока. Набагато вище, ніж для поглинаючих матеріалів, таких як граніт або цегла з високим вмістом хлориду.

Що стосується глибини просочення

Глибина просочення також впливає на захист поверхонь, особливо схильних до механічних пошкоджень або просто стирання. Завдяки просоченню FOB-F7, поверхня одержує відповідний захисний шар. Тому потертості та подряпини не впливають на захисний ефект просочення. Глибоке проникнення просочення в поверхню дозволяє досягти ще одного додаткового ефекту. Солі, їх іони та інші небажані речовини зупиняються далеко від поверхні або не можуть проникнути через неї.

У разі пористих матеріалів, таких як пісковик, вапняк, клінкерна цегла, сформована вручну або пористий бетон, гідрофобізатор FOB-F7 можна наносити зручним для вас способом. А ось, у разі низькоабсорбуючих матеріалів, таких як граніт, сильно обпалений клінкер або полірований природний камінь, краще скористатися пульверизатором. І, отже, такий спосіб має кращу здатність транспортувати гідрофобізатор для каменю у матеріал.

Купуйте гідрофобізатор FOB-F7 на сайті https://gidrofob.com.ua/ або за номером телефону: ☎️(063)811-9000. І вам більше не доведеться повторно наносити засіб. Адже його термін дії зберігається до 15 років. Просочення FOB-F7 дуже проста у використанні. І завжди є в наявності в об’ємі 1л, 5л та 10л.