Гідрофобізація бетонних поверхонь

При проведенні будівельних та ремонтних робіт пов’язаних з бетонним покриттям рекомендується застосовувати гідрофобізацію поверхні. При поверхневій обробці гідрофобний склад наноситься безпосередньо на бетонне покриття. Це призводить до утворення тонкої плівки під час висихання, яка захищає бетон від проникнення вологи в пори.

Гідрофобізація фактично полягає у нанесенні водовідштовхувального складу, який підвищує клас водонепроникності бетонної конструкції, ущільнює та зміцнює бетон, запобігаючи утворенню білих висолів та як наслідок попереджае руйнування матеріалу.

Гідрофобізація бетонних поверхонь має такі переваги:

  • Підвищення водонепроникності та стійкості до атмосферних та хімічних впливів.
  • Підвищення морозостійкості та стійкості до антигололідних реагентів.
  • Спрощення видалення масляних або цементних плям та інших забруднень з поверхні бетону.
  • Збереження зовнішнього вигляду.

Під час нанесення гідрофобного складу бетонна поверхня повинна бути чистою, без пилу та бруду, очищеною від усіх можливих плям. Після гідромийної обробки поверхні необхідно дочекатися повного висихання, а лише після цього розпочинати нанесення гідрофобізатора (допускається наносити на трохи вологу поверхню). Гідрофобізатор можна наносити як вручну (валиками), так і механізовано (за допомогою розпилювача). Час повного висихання засобу повинен становити не менше 24 годин.

Які покриття потребують гідрофобної обробки?

Гідрофобізації потребують бетонні поверхні, що знаходяться у вологих або агрессивних умовах умовах, бо можуть піддаватись корозії та іншим пошкодженням. На основі нашого досвіду, можемо точно сказати які покриття варто покрити гідрофобізатором для бетону:

Бетонні підлоги: гідрофоізатор застосовується до всіх видів бетонних підлог, ззовні та всередині, особливо у підвалах, гаражах або будівлях, де є високий рівень грунтової вологості.

Бетонні стіни: зовнішні та внутрішні бетонні стіни можуть бути піддані впливу вологи, особливо у вологих кліматичних умовах або в областях з частими опадами.

Бетонні тротуари та дорожки: волога спричиняе руйнування бетонних тротуарів та доріжок, особливо у місцях з підвищеним трафіком або у близькості до водоймищ.

Бетонні забори: зазвичай забори з ЖБИ не потребують додаткової обробки, але в 90% випадків на таких огорожах з’являються висоли, що значно псує зовнішній вигляд.

Який гідрофобізатор обрати для обробки бетонних поверхонь

Найкращим гідрофобізуючим засобом на ринку України на даний момент є Гідрофобізатор ФОБ Ф-7. Окрім водовідштовхувальних властивостей, він збільшує морозостійкість бетону, захищає від УФ-променів, а сам гідрофобізатор не потребує повторного нанесення і прослужить вам не менше 15 років.

Для забезпечення тривалого терміну служби бетонних поверхонь надзвичайно важливо підвищити їх морозостійкість. Високий рівень стійкості до морозів забезпечується за допомогою спеціального просочення – гідрофобізатор ФОБ Ф-7.

В холодний період року бетон отримує подвійне навантаження.Розтанутий снігу проникає у пори, що потенційно дуже небезпечно для бетону, оскільки це призводить до збільшення тиску в середині матеріалу. Що в свою чергу може призвести до руйнування структури бетону. Спочатку з’являються внутрішні пошкодження, які з плином часу постійно зростають. А потім починають проявлятись зовнішні, що буде жорого коштувати вам в плані ремонту.

Гідрофобізатор ФОБ Ф-7 є універсальним засобом, який підходить не тільки для бетону, а й для тротуарної плитки, натурального каменю, газобетону та інших матеріалів.

Для того, щоб купити Гідрофобізатор ФОБ Ф-7 – залишайте заявку на сайті gidrofob.com.ua або телефонуйте за номером:

☎️(063)811-9000