Навіщо обробляти вже укладену плитку

Бажаєте, щоб ваша тротуарна плитка радувала око глибиною та інтенсивністю кольору? Ми впевнені, що якщо ви потрапили сюди, ви очікуєте саме на такі ефекти. У вас вже є валик і водовідштовхувальне просочення, але ви не впевнені, коли буде потрібний час для її покриття? Поспішаємо Вам все пояснити.

Ідеальний час для просочення тротуарної плитки

Якщо ви вирішили самостійно просочити бруківку гідрофобізатором FOB-F7, зверніть увагу на кілька важливих речей.

Насамперед, з моменту виготовлення плитки має пройти не менше місяця. Минуло лише три тижні? Сховайте валик та гідрофобізатор. У вас є вихідні! Протягом першого місяця від дати виробництва матеріал тільки набирає максимальної міцності і не підходить для просочення.

Ви бачите біле покриття?

Це висоли, через які ви повинні відкласти обробку. Деякі виробники припускають, що найкраще просочувати через 2 роки після укладання. Ви можете дотримуватись цих рекомендацій або використовувати спеціальні препарати проти вицвітання, які ефективно і назавжди видаляють їх. Вибір за вами.

Пройшло вже більше місяця з моменту виготовлення та жодних видимих ознак вицвітання?

Добре, тепер зверніть увагу на погоду. Здійснювати просочення потрібно абсолютно суху погоду, без опадів. Температура має бути між 5 і 30°С. Ви бачите невелику хмару на горизонті? Може вам краще не ризикувати і відкласти роботу до завтра?

Як правильно наносити захисне просочення?

Спочатку очистіть поверхню та переконайтеся, що вона суха. Перед чищенням ретельно підмісти поверхні. Будь-який пил та пісок, які залишаються після нанесення гідроізоляції, залишаться на ньому назавжди. Будьте обережні і дотримуйтесь всіх запобіжних заходів. Нанесіть просочення за допомогою валика, кисті чи розпилювача під тиском. Перевірте час висихання на упаковці – це в середньому 8 годин та наноситься в один шар.

Чи готові? Все, що залишилося зараз, – це насолодитися видом просоченої плитки!

На сайті gidrofob.com.ua можно купити гідрофобізатор FOB-F7 у потрібному обсязі, а також абсолютно безкоштовно можете отримати консультацію наших фахівців за номером:

 ☎️(063)811-9000