Гідрофобізація стін

Гідрофобізація – це нанесення відповідного засобу на матеріал, у результаті якого блокується процес проникнення води. Гідрофобізатор проникає у глибину (в структуру) стіни. Блокування проникнення води не перешкоджає процесу паропроникності поверхні, матеріал все ще може вільно “дихати” (за принципом так званої перевернутої вирви).

Відсутність проникнення води захищає матеріал від корозії, захищає його деградацією, не допускає проникнення забруднень.

Мета гідрофобізації

Мета гідрофобізації стін – захист їх від шкідливого впливу води та бруду. Процес гідрофобізації полягає в насиченні поверхні стіни спеціальним гідрофобізуючим препаратом – просоченням, яке відтепер захищає від впливу води та забруднюючих речовин. Не блокуючи при цьому потік водяної пари.

Гідрофобізація стін. Чому це варто зробити?

Стіни, паркани постійно піддаються дії шкідливих зовнішніх факторів, і це стосується не тільки дощової води, що напрошується як перша асоціація. Згодом на красі, а й довговічності споруд відбивається наявність цвілі, грибів, мохів, а деяких випадках водоростей (наприклад, мости). Може з’явитися неприємний затхлий запах. І все це завдяки волозі, наявність якої і надлишок у довгостроковій перспективі можуть призвести до корозії стіни. Це проявляється тріщинами, відшаруванням штукатурки, фарбою, дробленням розчину. У крайніх випадках такий стан може призвести також до захворювань дихальних шляхів та алергії.

Однак, є способи, щоб запобігти цьому. Навіть коли ця будівля вже давно експлуатується, і на етапі її виготовлення.

Гідрофобне просочення FOB-F7 після нанесення залишається невидимим для людського ока. Ви можете використовувати гідрофобізатор для цегли, бетону, тротуарної плитки, штучного та натурального каменю, і навіть швів. Просочення підходить для самостійної гідрофобізації. Найкраще наносити її пульверизатором.

Характеристики гідрофобізатора

Дуже важливо, щоб гідрофобізатор не містив воску чи силікону. Незважаючи на те, що іноді вони шкідливі для здоров’я, мають один досить істотний недолік – після їхнього накладення стіна не дихатиме.

Крім того, довговічність після гідрофобізації шалено важлива, тому що від цієї характеристики залежить, скільки разів “захист” потрібно буде повторювати в майбутньому. При використанні для захисту матеріалу гідрофобного просочення FOB-F7 ви можете бути спокійними на тривалий період. Адже термін служби до 15 років. А варто наносити лише один раз.

Водоотталкивающая пропитка для защиты стен
Водовідштовхувальне просочення для захисту стін

Для професійної консультації та придбання ефективного захисного засобу для стін № 1 в Україні звертайтесь за номером телефону: ☎️(063)811-9000.