Гідрофобізатор – засіб для ізоляції від води

Гідрофобізатор, як засіб для ізоляції від води – це засіб, який відноситься до матеріалів проникаючої дії та витримує високий гідростатичний тиск. А також призначений для глибокої та поверхневої гідроізоляції бетону, цегли, тротуарної плитки, штучного та натурального каменю.

Гидрофобизатор FOB-F7, как средство для изоляции от воды
Гідрофобізатор FOB-F7 – водовідштовхувальний засіб

Як працює гідрофобізатор FOB-F7?

Водовідштовхувальний засіб FOB-F7, що застосовується на поверхні або введений в отвір, проникає в пори та капіляри матеріалу. Внаслідок чого утворюється нерозчинна аморфна маса. Вона «забиває» пори, мікротріщини, що витісняють бетонну вологу, тим самим завершуючи об’ємну гідроізоляцію.

Гідрофобізатор – це унікальний, екологічно чистий засіб з високими фізичними та хімічними характеристиками.

Просочення для цегли

Гідрофобізатор використовується як захист для старої цегли. Адже стара цегла виглядає дуже цікаво і дає великі можливості для створення цікавих аранжувань. Однак, не всі знають, що потрібно, щоб зберегти його привабливий зовнішній вигляд якомога довше. Все просто – він повинен бути забезпечений належним просоченням. Такий як гідрофобізатор для цегли FOB-F7. Прочитайте, чому ви повинні використовувати просочення для старої цегли.

Захистіть цеглу за допомогою просочення FOB-F7

Просочення FOB-F7 для старої цегли захищає, перш за все, від руйнівних впливів бруду та вологи. Незахищена цегла швидко втрачає свій естетичний вигляд. Він поглинає бруд та вологу. Тому він стає середовищем проживання бактерій. Цегла, яка використовується всередині приміщення, піддається жирним, забрудненням, що важко видаляються. Захищена поверхня не змінює свого зовнішнього вигляду. Її також легко чистити.

Водовідштовхувальний засіб FOB-F7 для фасаду

Просочення FOB-F7 також підходить для облицювальної цегли на фасаді. Вона не змінює вигляд стіни. Вона проникає глибоко, утворюючи зону, стійку до вологи. Так само не створює покриття, схильне до лущення. І не впливає на природний вигляд фасаду. Незалежно від типу стіни, ми можемо використовувати просочення для внутрішніх або зовнішніх робіт. Як внутрішнім, так і зовнішнім стінам надати глибший колір покритої стіни можна за допомогою гідрофобізатора FOB-F7.

З будь-яких питань, що виникли у Вас, і для замовлення гідрофобізатора FOB-F7 звертайтесь за номером: ☎️(063)811-9000. Подбайте про довговічність будівельних матеріалів сьогодні!