Просочення водовідштовхувальне для стін будівель

Питання захисту конструкцій від руйнівного впливу зовнішнього середовища вирішується застосуванням хімічних розчинів, що запобігають проникненню вологи всередину матеріалів. З їхньою допомогою не тільки продовжується термін служби будівель, а й зменшуються витрати коштів на косметичні та капітальні ремонти.

Застосування

Усі будівельні та оздоблювальні матеріали мають пористу структуру. Це зумовлює їх характеристики по теплопровідності – чим пористіший матеріал, тим тепліше в будинку. Але це функція несе у собі негативний ефект влагопоглощения.

Атмосферні опади як дощу, туману, снігу приносять чимало негативних моментів. Матеріали набувають більш щільної структури. Сильніше проводять тепло. Збільшуються витрати на опалення.

Ґрунтові та талі води також негативно впливають на конструкції через фундаментні елементи. Збільшується вогкість у приміщеннях, створюючи середовище у розвиток цвілі. Виникають сольові виступи на облицювання стін.

При дії негативних температур волога кристалізується та збільшується в обсязі, відбувається поступове руйнування структури матеріалів. Для захисту від негативного результату застосовуються водовідштовхувальні просочення стін будинків.

Виробляють гідрофобні склади на основі силікону нанотехнології у вигляді концентрованих розчинів. Вони не мають кольору та запаху. Застосовують речовину для захисту будівельних конструкцій, на зовнішніх та внутрішніх поверхнях будівель.

А саме:

  • Цементних бетонів усіх марок та виробів з нього.
  • Керамічної цегли.
  • Силікатної цегли.
  • Виробів із газобетону.
  • Матеріалів із пінобетону.
  • Пиломатеріали.
  • Керамічна плитка.
  • Виробів із черепашника.
  • Мінеральної вати.
  • Покриття із мінеральних фарб.
  • Металеві конструкції.

Крім захисної функції, такі склади мають і декоративний ефект.

Наносять гідрофобізатор для цегли за допомогою розпилювача під тиском, щоб склад глибше проник у капілярну структуру об’єкта. Після висихання утворюється мікронний захисний шар речовини. Він перешкоджає проникненню та накопиченню вологи всередині та на поверхні матеріалів. Вода просто скочується вниз.

Бажано використовувати просочення в теплу пору року. Попередньо очистивши поверхні від солей, бруду та плісняви.

Переваги гідрофобізатора FOB-F7:

  1. Довго зберігається водовідштовхувальний ефект.
  2. Посилюється морозостійкість.
  3. Нетоксичний.
  4. Покращує зовнішній вигляд будівлі.
  5. Збільшує термін служби споруд.
  6. Паропроникність залишається на належному рівні.
  7. Покращує мікроклімат приміщень.

Застосування водовідштовхувальних просочень може замінити деякі види гідроізоляції елементів фундаментів, збільшуючи якість, а також знижуючи витрати в будівництві.

На сайті https://gidrofob.com.ua Ви можете купити водовідштовхувальний засіб №1 в Україні – гідрофобізатор FOB-F7.