Гідрофобізатори в сучасному будівництві

В даний час найефективнішими заходами захисту будівель від негативних факторів навколишнього середовища, як волога, вода, зміни температури, мороз, лід тощо. є гідрофобний засіб.

Гідрофобізатор FOB-F7 складається з кремнійорганічних сполук. Вони, у свою чергу, у захисті будівель надають будівельній речовині міцності та стійкості, раніше недосяжні. Це відбувається без шкоди для функції і зовнішнього вигляду поверхні, що захищається.

Як FOB-F7 модифікує поверхню

Основними складами просочення FOB-F7 є хімічно модифіковані сполуки кремнію. Ці сполуки мають у своїй структурі чутливі гідролітичні центри, які можуть реагувати з субстратами, утворюючи з ними постійні зв’язки на основі ковалентних зв’язків та гідрофобні органічні ланцюги, які надають поверхневі специфічні властивості.

Завдяки своїй низькомолекулярній структурі препарати демонструють дуже хорошу здатність, що проникає. Після обробки активна речовина осаджується на стінках капілярів і пір у вигляді макромолекулярного шару, пов’язаного хімічними зв’язками з поверхнею, що захищається, надаючи йому гідрофобні властивості.

У той же час просочувальна обробка позитивно впливає на підвищення механічної міцності будівельних матеріалів, тим самим підвищуючи їх морозостійкість.

Оптимальний захист – глибина просочення

Частинки кремнію FOB-F7 досить малі, щоб вільно проникати у пори будівельного матеріалу. Після проникнення поверхня пор стає гідрофобною. Проникнення води у конструкцію будівельного матеріалу ефективно стримується. Це дуже важливо для довговічності просочення, тому що ні ультрафіолетове випромінювання, ні механічне пошкодження поверхні не можуть послабити захисний ефект просочення FOB-F7.

Невеликий розмір частинок також впливає на збереження природних властивостей поверхні, що дихають, зменшення яких може призвести до пошкодження матеріалу тиском пари всередині будівельного матеріалу.

Обирайте сучасний спосіб захисту будівель від вологи, корозії та висолів – гідрофобне просочення FOB-F7, ефект від якого триває до 15 років. Замовляйте прямо зараз на сайті https://gidrofob.com.ua або за номером ☎️(063)811-9000.