Чим захистити цеглу від вологи?

Цегла – це дуже популярний будівельний матеріал. Його використовують для оздоблення фасаду та оздоблення приміщення. Але на нього також негативно впливає вологість, вогкість, вода та різні мікроорганізми (водорості, гриби тощо). Від вологи він руйнується і можуть з’являтися негарні білі розлучення – висоли.

Рятівним колом для цегли може стати гідрофобізатор FOB-F7. Це просочення з водовідштовхувальними властивостями. Після нанесення якої утворюється невидимий оку захисний шар. Він заповнює пористу структуру матеріалу і цим не дозволяє проникати волозі всередину. Можна сказати, що після обробки засобом вода стікає, “як із гусака вода”. Вибачте за тавтологію, але краще цей ефект не передати іншими словами.

Як і інші облицювальні матеріали, цегла не стійка до бруду. Тому він і просить захистити його додатково. За допомогою гідрофобізатора FOB-F7 він буде забезпечений захистом від вологи, бруду та плюс ще й спроститись його очищення. Дане просочення додатково захищає від вицвітання, негарних плям і збереже первозданний вигляд.

Особливо актуальним використання просочення є, якщо паркан чи будинок знаходиться неподалік дороги і швидко забруднюється. Оброблену поверхню можна буде легко очистити звичайним садовим зрошувачем. Але зазвичай очищення відбувається і без вашої участі під час дощу.

FOB-F7 чудово проникає глибоко у матеріал, до 7 мм. Компоненти просочення – це найменші сполуки, які використовуються для відштовхування води. Тому засіб може транспортуватися в пористу структуру цегли та забезпечити абсолютний захист будь-якого матеріалу.

Застосування просочення можливе як у зовнішніх роботах, і внутрішніх. Оскільки вона є екологічно чистим продуктом. Будьте обережні і завжди перевіряйте, щоб у складі не було силікатів. Вони можуть викликати алергічні реакції, астму, бронхіт та інші проблеми зі здоров’ям.

Для отримання консультації та придбання захисного просочення звертайтесь за телефоном: ☎️(063)811-9000.