Збільшуємо довговічність тротуарної плитки

Правильно просочена бруківка зберігає свій естетичний вигляд та властивості протягом тривалого періоду. Якщо ви хочете мати таку красиву тротуарну плитку, вам потрібно правильно доглядати за нею та використовувати спеціальне просочення.

Купуючи бруківку, ми переконані, що це довговічний продукт, стійкий до різних погодних умов, але це припущення не завжди вірне. Бруківка вимагає відповідного догляду та захисту. Щоб плитка довгий час служила нам і зберігала свою естетичну цінність, ми маємо не лише регулярно її чистити, а й доглядати.

Бруківка піддається впливу негативних атмосферних та біологічних факторів. В результаті використання вона також схильна до утворення важко бруду, що виникає, наприклад, в результаті витоку масла з машини, що стоїть, на тротуарній дорозі.

Інша проблема полягає в тому, що бруківка з роками також втрачає інтенсивний колір. Щоб плитка не втрачала свій зовнішній вигляд, необхідно використовувати спеціальний захисний засіб FOB-F7 на основі кремнієорганічних наносоединений, який робить колір глибшим і поверхня знову виглядає, як нова.
Після ретельного миття бруківки її необхідно просочити. Для цього ми можемо використовувати гідрофобізатор FOB-F7, Він використовується для просочення бруківки з бетону або натурального каміння. Захищає від бруду та водопоглинання (води, маслоподібних речовин) просочену поверхню.

Препарат підходить до горизонтального просочення і вертикального. Особливо рекомендується для просочення в місцях, схильних до забруднення водою і маслами. Обмежує можливість появи сольових плям та висолів. Надійно захищає колір дорожнього покриття та зменшує біологічну агресію.

Також рекомендуємо для бетонних – промислових поверхонь (гаражі, майстерні, склади тощо). Після просочення поверхні набагато легше видалити масляні плями та інші забруднення. Вицвітання вапняку, що виникає внаслідок контакту з вологою, також обмежене.

Важливо, що просочення ніяк не впливає на параметри ковзання. Пам’ятайте, що добре проведене просочення гідрофобним засобом FOB-F7 може захистити поверхню до 15 років.

Ваша плитка може бути довговічною. Варто лише покрити її одним шаром гідрофобного просочення. Замовляйте https://gidrofob.com.ua або телефонуйте ☎️(063)811-9000.