Як захистити цегляну кладку від вологості?

У вас є стіни, підлога чи паркан викладені цеглою? Чи, можливо, ви перебуваєте у стадії ремонту? Ви повинні знати, що цегла потребує належного догляду, щоб вона могла зберігати свої візуальні якості протягом багатьох років. Розслабтеся, це не складно, і вам не потрібно багато часу.Надійний захист – використання нанотехнологій.

Зазвичай, просочення для цегли вибирається через ваші власні переваги і потреби. Сучасне захисне просочення для цегли FOB-F7 в першу чергу призначене для правильного зміцнення та захисту цегли, а також для покращення її кольору. Засіб надає цегляній поверхні поглиблення кольору. Завдяки цьому можете не тільки захистити свою цеглу, але й адаптувати їх до ваших потреб.

Просочення дуже важливе, тому що незахищена цегла поглинає вологу та бруд, що може призвести до прискореного руйнування, а також погіршення зовнішнього вигляду. Відповідні заходи, які пропонує наша компанія, створюють свого роду захисний бар’єр від води, олії та інших видів забруднення. Більше того, інноваційна наноформула нашого просочення означає, що цегла все ще може «дихати», так що волога і пара не затримуватимуться всередині цегли і завдають шкоди. Також водовідштовхувальне просочення є екологічним та безпечним.

Варто також відзначити, що при укладанні цегли на ньому можуть осідати різні види бруду – пил, частинки бетону, затирання, клей і т.д. Якщо це відбувається, поверхню цегляної плитки слід очистити. Тільки після цього можна розпочати покриття поверхні захисним засобом.

Як впливає гідрофобізатор?

  • запобігає негативному впливу навколишнього середовища;
  • капілярне підтягування води відсутнє;
  • підвищує морозостійкість;
  • позбавляє корозії;
  • заважає вбирання бруду;
  • запобігає появі висолів

Замовте гідрофобізатор на сайті gidrofob.com.ua або телефонуйте за номером ☎️(063)811-9000.