Термін експлуатації водовідштовхувального просочення

Захист будівельних матеріалів від води

Існує водовідштовхувальний засіб FOB-F7, що надає матеріалам гідрофобних властивостей, тобто здатність відштовхувати воду. Розчин потрапляє до 7мм, утворюється шар, здатний захистити від впливу води, жирних плям, негативних атмосферних явищ і тривалого впливу сонця. Крім того, він захищає від утворення грибків, мохів та лишайників. Поверхні, просочені препаратом, не змінюють кольору. Можуть лише зробити колір інтенсивнішим. Просочення може застосовуватися як зовні, так і всередині. Це забезпечує збереження естетичного вигляду і підкреслює колір поверхні протягом багатьох сезонів.

Спосіб використання

Просочена поверхня має бути ретельно очищена. У разі надзвичайно стійкого бруду використовуйте спеціальні засоби для очищення. За наявності на поверхні висолів чи грибків видаліть їх призначеними для цього продуктами. Поступово нанесіть засіб FOB-F7 пензлем, валиком або розпилювачем. Другий шар не потрібно наносити. Гідрофобізатор варто покривати матеріал лише в один шар. Після укладання тротуарної плитки, цегли на стіну, фарбування рекомендується почекати кілька днів, перш ніж просочити, доки стіна не висохне. Виконання робіт з обробки повинно виконуватись за відсутності всіх видів атмосферних опадів та інших забруднень. Повна полімеризація та висихання настає через 8-10 годин після завершення просочування.

Гідрофобізатор зробить оброблений матеріал

  • морозостійким;
  • стійким до перепадів температур;
  • не схильним до корозії та грибків;
  • що відштовхує воду;
  • паропроникним;
  • менш теплопровідним.

Термін експлуатації

Гідрофобізатор наноситься лише в один шар. Повторне нанесення не потрібно. Після цього термін гідрофобної дії після нанесення засобу триває до 15 років.

На сайті https://gidrofob.com.ua ви можете залишити заявку, щоб купити гідрофобізатор. Познайомтеся з пропозиціями товару у різних об’ємах 1, 5 та 10 літрів

Довіртеся професійній компанії з багаторічним досвідом. Також, можете звернутись за консультацією до наших менеджерів за телефоном ☎️(063)811-9000.