Як працює гідрофобізатор?

Як довго прослужить будинок, фасад, тротуарна плитка, натуральний та штучний камінь, інші споруди залежать від рівня захищеності поверхні. Від чого її варто захистити? Звичайно ж, від негативного впливу вологи та факторів навколишнього середовища.

З цим допоможе впоратися гідрофобізатор FOB-F7. Він здатний знизити вбирання води матеріалом і зберегти паропроникність, що дуже важливо. Адже якщо не зберегти повітрообмін, то в приміщенні може утворитися грибок та пліснява. Що у свою чергу викликає проблеми зі здоров’ям у дітей та дорослих (алергія, астма, бронхіт та інші захворювання дихальних шляхів). Наносити склад можна безпосередньо під час будівництва або можливе нанесення вже на готовий завершений об’єкт.

З якою метою застосовується просочення FOB-F7?

Вода негативно впливає на будівельні матеріали. Які, у свою чергу, всередині складаються з пір і капілярів. Вода здатна проникати в них, розчиняючи солі, які згубно впливають на поверхню. Або вода може бути провідником для інших хімічних сполук руйнівної дії (аміак, хлор, сірководень). Взимку вода, що усередині, особливо небезпечна. Так як проникнувши в пори і змерзнувши, вона розширюється і тисне на стіни. Таким чином вона здатна викликати пошкодження або їх зруйнувати. Чим більше тріщин та капілярів, тим швидше зноситься будівельний матеріал. Він може вимиватися, старіти, відлущуватися, а зовні з’являються білі розлучення – висоли.

Такі питання можна вирішити, використовуючи гідрофобізатор FOB-F7. Це просочення проникає в матеріал на глибину до 7 мм. Вона утворює тонкий шар, що перешкоджає волозі потрапляти в середину матеріалів. Завдяки їй поверхні набувають властивості гідрофобності. Вода стікатиме “як із гусака”. Крім цього, водовідштовхувальний ефект зберігається аж до 15 років.

Засіб дуже легкий у використанні. Купивши його відразу ж можна використовувати. Не забудьте перед початком очистити поверхню забруднень, потім осушіть її. Нанесіть просочення всього лише в один шар. Зачекайте, поки вона не висохне (близько 8 годин). І насолоджуйтесь гарною плиткою, цеглою чи парканом.

Що буде після використання просочення?

  • Збільшиться морозостійкість матеріалу;
  • знизиться теплопровідність;
  • збережеться паропроникність;
  • захист від впливу опадів, вологи та інших атмосферних явищ.
Защитная пропитка - гидрофобизатор ФОБ-Ф7
Захисна просочення – гідрофобізатор ФОБ-Ф7

Засіб можна купити на сайті https://gidrofob.com.ua або за номером ☎️(063)811-9000.