Чим наносити гідрофобізатор?

Перед початком робіт слід підготувати поверхню.

Перед тим як покривати поверхню просоченням FOB-F7, потрібно очищення від пилу, забруднень та іншого бруду. Перед нанесенням також потрібно позбавитися висолів. Необхідно, щоб матеріал перед початком роботи був сухим.

Не варто обробляти зволожені, просочені водою будівельні матеріали. Так як це може спричинити виникнення висолів, які важко буде прибрати. Все, що знаходиться поблизу і не передбачено для обробки, прикрити від потрапляння кошти).

Склад продукту висихає повністю через 8-10 годин (за умов сухої погоди) і його буде важко видалити або навіть неможливо вже через кілька годин. Тому сліди та бризки потрібно видаляти відразу ж, можна витерти серветкою. Якщо ж ви схаменулися пізно, можна використовувати розчинник для видалення непотрібних слідів.

Чим краще наносити гідрофобізатор?

Гідрофобізатор FOB-F7 ви купуєте вже як готовий продукт, який можна застосовувати. Засіб не потрібно розбавляти. А ось інші засоби схожої дії розбавляють за допомогою бензину, уайтспіриту та інших лакофарбових розчинників.

Для рівномірного нанесення захисного просочення для бетону можна використовувати кисть, валик та розпилювач. Перед застосуванням необхідно добре перемішати засіб. Слідкуйте, щоб нанесення було обережне, без патьоків. Гідрофобізатор ФОБ-Ф7, на відміну від інших, наноситься лише в один шар. Повторне покриття не потрібне. Багато інших засобів потрібно наносити час від часу, щоб зберігався водовідштовхувальний ефект. Але з гідрофобізатор FOB-F7 все дуже просто:

  1. Очистити поверхню
  2. Простежити щоб вона була сухою
  3. Нанести рівномірно засіб в один шар валиком, пензлем або розпилювачем.
  4. Зачекати 8-10 годин до повного висихання просочення

Водовідштовхувальний ефект зберігається до 15 років.

FOB-F7 - защитная пропитка
FOB-F7 – захисне просочення

Купуйте гідрофобізатор FOB-F7 на сайті gidrofob.com.ua або телефонуйте на номер ☎️(063)811-9000, також можна купити його у нашому фізичному магазині в Києві за адресою вул. Будіндустрії, 7.