Чим покрити стіну із цегли?

Будь-який об’єкт піддається впливу вологи. Щоб захистити його, необхідно не лише правильне виконання робіт, а й відповідно до принципів будівельної промисловості. І дотримуватись правил експлуатації будівлі.

Волога на поверхню стіни потрапляє із багатьох джерел. Вода може потрапляти у стіни зовні. У тому числі в результаті дій мешканців будинку, таких як приготування їжі, купання, прання, сушіння.

Правильно ізольована, опалювальна та вентильована будівля не піддається негативному впливу. Однак відсутність необхідного повітрообміну, а також недостатнє утеплення та опалення об’єкта призводять до того, що збільшується ризик конденсації в приміщеннях, що призводить до появи грибка, плісняви та все сильнішого запаху вологи з часом.

Джерелом вологи є також різні типи щілин, тріщин – установки, жолоби, водостічні труби та покрівля. Серйозною загрозою для будівництва будівлі є волога, що знаходиться в ґрунті, а також ґрунтова вода, яка постійно чи періодично впливає на підвал будівлі. Відсутність, неправильне виконання або пошкодження гідроізоляції роблять уразливими стіни для капілярного підвищення вологості. Присутність якої проявляється висолами, плямами вологи, гіпсова штукатурка ушкоджується та відшаровується.

Найчастіше цей тип ознак вологості з’являється в існуючих, старих будинках, але також і нові не захищені від цих небезпек, тому що ізоляційні роботи не завжди виконуються правильно. Причиною вологи в нових будинках можуть бути, наприклад, технічні несправності систем відведення дощової води або неправильний спосіб використання бетонів та розчинів під час будівництва, зміна рівня ґрунтових вод або неправильна експлуатація підвальних приміщень. Це також часто з’являється у випадках, коли нова будівля була закінчена зарано – навіть до так званого випаровування технологічної вологи.

Захист цегляної кладки від вологи може забезпечити сучасним засобом FOB-F7, який має гідрофобний ефект. Тобто здатність відштовхувати воду. Кладка залишатиметься сухою, адже вода просто стікає з неї, і не потрапляє всередину пір і капілярів. Тим самим зупиняючи процеси руйнації. Гідрофобізатор для цегли FOB-F7 можна використовувати при зовнішніх та внутрішніх роботах. Адже він є екологічно чистим продуктом і не здатний викликати алергій.

Замовити просочення з водовідштовхуючим ефектом можна на сайті gidrofob.com.ua або телефонуйте за номером ☎️(063)811-9000.