Що таке гідрофобізатор?

Що таке гідрофобізатор чи гідрофобні покриття і чим вони відрізняються? Тема стає дедалі популярнішою, і назви «гідрофобне покриття», «покритий гідрофобизатором» чи «гідрофобність» тощо. буд. Найчастіше з’являються у описах різних продуктів. Ми відповімо на запитання – що таке гідрофобізатор?

Водовідштовхувальне покриття

Оскільки гідрофобність – це “здатність хімічних молекул відштовхувати молекули води одна від одної”, ми можемо припустити, що гідрофобне покриття – те, що забезпечує поверхням, об’єктам цю здатність.

Іншими словами, гідрофобність – це особливість поверхні, що базується на її невразливості через воду.

Кут контакту такої поверхні має бути вищим 90 градусів. Якщо воно нижче, то йдеться про гідрофільність. Гідрофільні тіла (поверхні, матеріали) мають таку конструкцію, що вода прилипає до них, вбирається, наприклад, на відміну від гідрофобних тіл, вона важко стікає.

На практиці термін «водовідштовхувальне просочення» був адаптований виробниками та продавцями гідрофобних препаратів з метою опису їх продуктів, тобто гідрофобізатора. Оскільки це словосполучення найкраще описує отриманий ефект застосування цього засобу.

Найчастіше причиною руйнування чи пошкодження будівель є волога, вода. Чим вище вологість у матеріалі, тим легше до неї потрапляють шкідливі речовини. Разом із водою проникають солі. Наприклад, під час дощу. Після підвищення рівня вологи змінюються фізичні властивості матеріалу. Він стає менш міцним і схильним до руйнування.

Як запобігти попаданню вологи?

Для цього існує гідрофобор FOB-F7 – просочення з водовідштовхувальним ефектом, яке захистить безліч будівельних матеріалів: цегла, клінкерна цегла, тротуарна плитка, штучний камінь, натуральний камінь (вапняк, ракушняк), газоблок, піноблок, керамоблок, бетон, фундамент, облицювальний .

Як працює гідрофобізатор FOB-F7?

Засіб проникає глибоко в матеріал, пористу структуру до 7 мм. І створює проникає глибоко, створює дуже стійкий, міцний і невидимий захист від зовнішніх впливів. Потрібно лише одне нанесення та ефект гарантований. А термін служби та відповідно водовідштовхувальної властивості зберігається до 15 років.

З будь-яких питань та для покупки телефонуйте за номером: ☎️(063)811-9000.