Клінкерна цегла та гідрофобізатор

Клінкерна цегла – це продукт повністю натуральний. Завдяки багатству текстур, кольорів та форматів дає незліченні можливості для дизайну фасаду та оздоблення приміщень. Тому клінкер є дуже популярним будівельним матеріалом.

Навіщо клінкер просочувати гідрофобізатор FOB-F7?

На жаль, як і більшість облицювальних матеріалів, клінкер не стійкий до бруду, тому часто вимагає додаткового захисту. Просочення FOB-F7 – це процедура, яка спрямована на захист цегли від вологи та бруду та спрощення його очищення. Добре підібране просочення захистить фасади з клінкерної цеглини від можливого вицвітання, ущільнення швів і захистить від непривабливих плям.

Водовідштовхувальне просочення FOB-F7 особливо показано в тих випадках, коли паркан розташований, наприклад, поблизу дороги, де вона легко забруднюється. Просочений фасад можна легко очистити за допомогою звичайного садового фарбника. Але зазвичай весь процес очищення здійснюється під впливом дощу.

Просочення машинної клінкерної цегли

Клінкерна цегла – машинна, характеризується дуже низьким водопоглинанням, тому для захисту потрібне правильно обране просочення. Дуже часто просочення препаратами, що не містять розчинників, неможливе або відносно нестійке через поверхневий ефект.

Гідрофобізатор FOB-F7 є просоченням з відмінним проникненням навіть на поверхнях з дуже низькою поглинанням. Компоненти, що містяться в просоченні, є найменшими сполуками, що використовуються для захисту матеріалів від води (гідрофобізація). Крім того, просочення FOB-F7 має чудову проникаючу здатність керамічних матеріалів. Завдяки цьому активні речовини транспортуються глибоко в пори матеріалу, забезпечуючи повний та міцний захист як цегли, так і бетонних матеріалів.

Просочення цегли, сформованої вручну

Цегла ручної роботи дуже часто не є виключно фасадним матеріалом. Все частіше їх можна зустріти як оздоблення ванних кімнат, кухонь чи віталень. Використання в приміщеннях просочення FOB-F7 можливе, оскільки засіб є екологічно безпечним.

Гідрофобізатор FOB-F7 захищає не тільки від води, а також від жирних плям (гідро та маслофобізуючий). Через природні властивості цегли, вручну нанесене просочення відмінно проникає вглиб цегли. Тому ідеально підходить для просочення як стін усередині, так і на фасадах.

Просочення FOB-F7 м’яко пожвавлює природний колір цегли, залишаючи, однак, природний вигляд.

Будьте спокійні про захист своєї цегли як фасадної, так і всередині будівлі з гідрофобізатором FOB-F7.

Для отримання та придбання засобу звертайтесь за телефоном: ☎️063 811-9000.