Захист пісковика та вапняку

Піщаник і вапняк є одним з найбільш широко використовуваних каменів для фасаду та огорожі. Захист цих матеріалів рекомендується через їх схильність до корозії. Оскільки вона може бути викликана атмосферними факторами, впливом морозу та більшою сприйнятливістю до плям.

Захист від води та бруду

Скрізь, де потрібний захист від води та бруду, а також від впливу морозу, потрібно застосовувати водовідштовхувальний засіб FOB-F7. Даний засіб проникає глибоко усередину пісковика та вапняку. Такого захисту буде достатньо навіть для поверхонь, які дуже схильні до впливу води та мікроорганізмів.

Додатковий захист від олій

Скрізь, де існує ризик виникнення жирних плям (стіни всередині приміщень, камінь поруч із грилем), ідеальним вибором буде гідрофобізатор FOB-F7. Слід, однак, пам’ятати, що особливо у разі кольорового каміння просочення посилює природний колір каменю. Це дуже часто є очікуваним ефектом. На яскравих пісковиках та вапняках просочення в більшості випадків не впливає на зміну забарвлення. Звичайно, FOB-F7 ідеально підходить також для захисного просочення каменю на фасадах і огородженнях, маючи ті ж характеристики, що були перераховані раніше, і також захист від масла.

Просочення підлог, просочування горизонтальних поверхонь

Особливо важкі поверхні, завдяки великому і тривалому навантаженню дощовою водою, є підлогою з пісковиків. Слід пам’ятати, що просочення FOB-F7 у цьому випадку захищає в основному від вимочування та втрати властивостей міцності матеріалу. Однак через його високу пористість грязьові відкладення можуть проникати в структуру шорсткої поверхні. Єдиний спосіб чистити такі поверхні – це регулярно виметати чи змивати поверхню забруднень. Просочення також має ще одну перевагу: бруд не проникає глибоко в пори разом з водою, що полегшує її подальше очищення.

Ефективний та економічний захист фасаду – гідрофобізатор FOB-F7

Гідрофобізатор FOB-F7 є просочувальний засіб, який надає поверхні дуже сильний водовідштовхувальний ефект. З цієї причини поверхня набуває самоочисні властивості ще сильніше. Захисне просочення проникає глибоко. Вона створює дуже стійкий, міцний і невидимий захист від зовнішніх впливів. Гідрофобне просочення, відмінно захищає камінь від забруднення маслами, вином і т. д. І є також альтернативою, скрізь, де ми хочемо, щоб навіть колірна гама кольорового каміння залишилася незмінною.

Основні переваги просочення пісковика та вапняку, водовідштовхуючим засобом FOB-F7:

  • Захист від вбирання води та руйнування
  • Збільшення морозостійкості
  • Зміцнення матеріалу у структурі
  • Захист від забруднення та мікроорганізмів
  • Довговічність отриманого захисту

Не соромтеся ставити будь-які питання щодо просочення пісковика та вапняку за номером телефону: ☎️(063)811-9000. Тим більше, що правильно і ретельно проведена процедура просочення гарантує багаторічний захист поверхонь навіть за великого навантаження атмосферних факторів.