Як захистити тротуарну плитку від руйнування?

Захист тротуарної плитки від руйнування – важливе питання, яке хвилює багатьох власників приватної власності та бізнесу. Погодні умови, підвищена експлуатація з боку людей, автомобілів, а також інші чинники погіршують стан покриття. Згодом тротуарна плитка починає розтріскуватися, втрачати початковий відтінок, тому важливо подбати про її захист.

Наша компанія пропонує вам захисний засіб для тротуарної плитки, який гарантовано збільшить термін служби покриття. Професійне просочення для тротуарної плитки FOB-F7 – ефективний спосіб продовжити термін служби тротуарної плитки, цегли та бетону. Просочення розроблене для горизонтальних поверхонь з навантаженням на стирання, середній термін служби захисту 15 років.

Пропитка для плитки FOB-F7 -способ продлить срок службы тротуарной плитки, кирпича и бетона
Просочення для плитки FOB-F7 – спосіб продовжити термін служби тротуарної плитки, цегли та бетону

Що являє собою водовідштовхувальне просочення для тротуарної плитки?

Гідрофобізатор для тротуарної плитки FOB-F7 – засіб, який проникає глибоко у структуру матеріалу із мінерального складу. Засіб має гідрофобні властивості. Завдяки чому поверхня відштовхує вологу та забруднення. Також склад створює ефект самоочищення. Це значно спрощує процес збирання поверхні та робить її естетично доглянутою.

Просочення для тротуарної плитки має наступні переваги:

  • Збільшує стійкість поверхні до морозу та температурних перепадів.
  • Захист від негативних атмосферних факторів
  • Захист від утворення грибка та цвілі, що погіршує естетичну складову ділянки.
  • Повністю натуральний та екологічно безпечний склад.
  • Засіб глибоко проникає у структуру матеріалу та захищає поверхню від вигоряння.
  • Після висихання не створює липкий шар.
  • Захист тротурної плитки від висолів. Висоли – утворення солоної кірки на поверхні тротуарної плитки та цегли. Така проблема хвилює багатьох, тому ви зможете назавжди забути про наявність такої проблеми.
  • Економічність. Просочення ФОБ-Ф7 наноситься в один шар і ви отримуєте результат з мінімальною витратою захисного просочення FOB-F7. Таким чином, вам не доведеться купувати непотрібні обсяги та витрачати додатковий час на обробку.
  • Не має кольору та запаху. Не токсичний, не створює плям у місці обробки.

Як використовувати засіб для тротуарної плитки за технологією?

Гідрофобне просочення для тротуарної плитки зарекомендувало себе як універсальний спосіб боротьби з усіма відомими факторами, які негативно впливають на стан та довговічність тротуарної плитки, цегли та бетону. Засіб підходить як для горизонтальних, так і для вертикальних поверхонь, тому його можна також використовувати для обробки парканів та фасаду будівлі. Використання цього засобу не викличе ні в кого складнощів, тому що його просто наносити та застосовувати надалі.

Надаємо вам інструкцію застосування засобу захисту тротуарної плитки FOB-F7:

  • Очищаємо поверхню (стіна, тротуар, паркан) і даємо їй повністю висохнути.
  • Відкриваємо упаковку з просоченням, заливаємо її в побутовий пульверизатор низького тиску – щоб добре розпилялося засіб.
  • В один шар наносимо засіб на потрібну поверхню. Важливо, щоб були відсутні сухі прогалини.
  • Після нанесення, просочення має висохнути.
  • Очікуємо близько 10-12 годин, щоб пройшов процес полімеризації речовини.
  • Тепер ви можете бути впевнені у довговічності служби тротуарної плитки, цегли або бетону та не боятися за його подальший стан.

Зверніть увагу, що обробка поверхонь повинна виконуватись у суху погоду. Краще робити це ввечері, коли немає прямих кращих ультрафіолету і температура поверхні не перевищує 20 градусів за цельсієм.

Тепер ви знаєте чим захистити тротуарну плитку з найбільшим ступенем ефективності. Вам гарантовано результат, який захистить ваш матеріал довгі роки! Якщо у Вас залишилися питання, ми з радістю відповімо на них.

Отримайте детальну консультацію за номером телефону: ☎️063 811-9000.

Замовити захисний засіб ФОБ-Ф7 можна на сайті https://gidrofob.com.ua.